lootje

Advies voor uw Website? Hulp bij Pc, tv of internet?


Lees Meer

Webdesign


JamStudioDesign Internetdiensten verzorgt uw website van A tot Z. Van domeinregistratie en hosting tot aan ontwerp, bouw, onderhoud en zoekmachine-optimalisatie. Alle websites worden gebouwd in een open source CMS systeem. Dit houdt in dat u de websites volledig zelf kunt onderhouden en u mij alleen maar nodig hebt voor eventuele ondersteuning. Ik kan voor U een volledig nieuwe website ontwikkelen, maar uw huidige website restylen of omzetten naar een CMS systeem hoort ook tot de mogelijkheden.Alle zorgen uit handen!


Bij het bouwen van een goede website komt veel kijken. Zaken waar u wellicht zelf niet eens aan denkt, maar voor mij vanzelfsprekend zijn neem ik U uit handen. Denk aan de laadsnelheid van de pagina's, de gebruiksvriendelijkheid van de navigatie en de verschillende beeldresoluties. Allemaal dingen waardoor het bezoeken van uw website als prettig word ervaren. Als klant van JamStudioDesign InternetServices kunt u ervan uitgaan dat u niet alleen mooie website krijgt, maar ook één die technisch in orde, gebruiksvriendelijk en eenvoudig op Google te vinden is..


Bekijk mijn Portfolio! Google Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)


Een goede vindbaarheid in Google is van essentieel belang om bezoekers op uw website te krijgen. Het doel van uw website is om informatie te verschaffen, dus zijn de bezoekers van harte welkom op uw website. Om bezoekers via Google te bereiken is nog niet zo eenvoudig. Er heerst een grote concurrentie op het internet en om hoog in Google te eindigen moet uw website aan veel zaken voldoen. Hier komt de zoekmachine optimalisatie om de hoek kijken. Vanzelfsprekend kunt u dit zelf doen, maar u zult zich er wel in moeten verdiepen.Betere Zoekresultaten


Grofweg zijn die belangrijkste aspecten van zoekmachine optimalisatie onder te verdelen in Content, Techniek en Populariteit.
Content is voor de inhoud van uw website. De Techniek bepaalt hoe toegankelijk de website is voor Google. Tenslotte wordt er bij Populariteit bekeken in hoeverre er andere websites naar uw website linken.
JamStudioDesign zorgt er standaard voor dat uw site technisch in orde is om hem door Google eenvoudig te laten doorzoeken. Ook op de andere vlakken adviseer ik u over de mogelijkheden. Natuurlijk wel afhankelijk van de mate van concurrentie probeer ik de resultaten van uw website altijd zo hoog mogelijk in de resultaten van Google te krijgen.


Bekijk mijn Portfolio! Ontwerp HuisstijlUw eigen HuisStijl


Een huisstijl is meer dan een mooi plaatje. Het is de visuele vertaling van waar een bedrijf voor staat. Het ontwerp van uw huisstijl moet mooi en krachtig zijn. Het begint natuurlijk bij een logo, direct opgevolgd door een aantal basiszaken als visitekaartje, briefpapier en envelop. Met het digitale tijdperk zijn andere elementen zoals een brochure, poster of advertentie lang niet altijd meer nodig. Toch blijven de offline middelen nog altijd populair. JamStudioDesign adviseert u daar graag bij..


Logo's en Huisstijlen


Een logo zegt heel veel. Het moet passen bij uw bedrijf, uw visie, ja zelfs uw passie. Het is HET element van herkenbaarheid. Daarom besteed ik dus altijd veel tijd en aandacht aan het ontwerp van een logo. Ik zal u dan ook tijdens het ontwerp van uw huisstijl het hemd van het lijf vragen om er achter te komen wat de doelstelling en doelgroep van uw bedrijf is. Dit natuurlijk om zo aantrekkelijk mogelijk oer te komen bij de mensen die u met uw bedrijf wilt bereiken. Bovendien hou ik tegelijkertijd rekening met technische zaken als bruikbaarheid, resolutie, kleuren etc. Zo worden deze basiselementen eigenlijk een directe vertaling van uw imago...en dat is natuurlijk belangrijk...want: "image is everything".


Brochures en ander drukwerk


Offline middelen blijven hun waarde behouden. U geeft iets tastbaars mee en u bent ook buiten de digitale wereld zichtbaar. Ook voor deze reclamemiddelen kunt u bij JamStudioDesign terecht. Voor ontwerp maar ook voor de uitvoering in drukwerk of geprint materiaal. Van zeer klein tot extra groot..Bekijk Portfolio! Hulp PC, TV, Internet!

Hieronder enkele voorbeelden van flyers die ik gemaakt heb.

Hulp bij uw PC, TV of InternetWie kent het inmiddels niet? Sinds de intrede van het Internet zijn we steeds meer verstrengeld geraakt met de digitale wereld om ons heen. Internet, Digitale Televisie en social Media hebben er voor gezorgd dat iedere nederlander minimaal een Smartphone of iPad thuis heeft liggen. Niemand wil en kan meer zonder, en de meesten raken al in paniek als ze een uurtje geen verbinding kunnen maken.

De combinatie van het massale gebruik, en het niet meer zonder kunnen, leveren steeds vaker een probleem op. Juist omdat we zo afhankelijk zijn geworden van Internet en de Sociale Media, verwachten we, en eisen we eigenlijk, dat wanneer we dan een keer een probleem hebben, onze provider snel tot een oplossing komt zodat we snel weer online zijn.


De Provider!


Geen verbinding? Normaal betekent dit dat je maar weer eens jouw provider zult moeten bellen. Niet dat de medewerkers nou zo onaardig zijn hoor...dat niet, maar het wachten duurt altijd zo lang. En of het nu gaat om UPC, Ziggo of bijvoorbeeld Tele-2, ze vinden het allemaal heel vervelend en beloven het probleem direct op te lossen. "Als u na twee dagen nog geen verbinding heeft moet u nog maar eens terugbellen, dan zullen wij een monteur voor u inplannen", is vaak de standaard reactie van de provider.

U was er al bang voor. Na twee dagen werkt het nog steeds niet en u belt opnieuw naar uw provider. Eindelijk kan er dan een monteur worden ingepland, en hoewel u nu alweer een paar dagen zonder zit, moet u op deze monteur ook weer enkele dagen wachten. Fijntjes wordt er aan het einde van het gesprek nog wel even vermeld dat "u wel de voorrijkosten moet betalen als de fout bij uwzelf blijkt te liggen"

Afin, in dit simpele voorbeeld bent u dus inmiddels al een week, een vrije snippermiddag en een hoop frustratie's verder voordat u weer internet heeft. En dit is alleen nog maar internet. Tegenwoordig is alles digitaal, van de tv tot aan de telefoon en allerhande digitale apparaten die we inmiddels in huis hebben. Om deze allemaal met elkaar af te kunnen stemmen, zou ieder huishouden hierin wel wat hulp kunnen gebruiken. Maar u kijkt wel uit omdat u inmiddels weet dat voor elke handeling die de provider doet, betaald dient te worden...


De Oplossing.. Een Eigen Monteur!


Maar dat gehannes kan ook voor u verleden tijd zijn. Want met mijn nummer in uw telefoon heeft u vanaf vandaag uw eigen monteur binnen handbereik. Of het nu gaat om problemen met uw internet of PC, een beroerde telefoonverbinding of een slecht TV-signaal. U brengt mij op de hoogte van uw probleem en ik los het op! Zo simpel is het. Ik kom op een moment wanneer het U het beste uitkomt. U hoeft geen uren te wachten en het kost u dan ook geen extra vrije dagen. En misschien nog wel belangrijker...Als ik u probleem niet kan oplossen, hoeft u hier uiteraard ook niet voor te betalen, dus bij mij echt No Cure, No Pay...Bekijk Portfolio! Online Offerte!

Ik ben U graag van dienst!


Verder zoeken is overbodig. Of het nu gaat om het maken van een nieuwe website of om uw bestaande website aan te passen aan de huidige standaard. Tevens kan ik u helpen met allerlei PC en Internet gerelateerde problemen.

Meer Informatie?


Wilt u meer informatie ontvangen van een onderwerp zoals hierboven besproken, klikt U dan op onderstaande knop en vul het formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met U op!

Ik Wil Meer Informatie!

Mailen mag natuurlijk ook, en na ontvangst zal ik zo snel mogelijk contact met U opnemen!

Op Aanvraag