Links

The Stream

Drumles rotterdam

Robin Reijnaert

Gitaarschool Vlaardingen

Nick Boezaard

Maja Fiets Club

Tessa Nikopoulos

Jan Stroomer

Feedback

Musicstore

Gitaarles Nesselande

Gitaarles in Rotterdam-Nesselande en omstreken (Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk a/d IJssel, Prins Alexander, Bergschenhoek, Terbregge). Geluidopnamens van bandjes op locatie. Afmixen van geluidopnamen.

Inschrijven proefles

Eerste proefles is gratis bij Gitaarles Nesselande. Zo dat u zich kan orienteren en bedenken of het iets voor u is. Inschrijven is gemakkelijk, u kunt ook bellen of emailen.

Wie zijn Jamstudio en Gitaarles Nesselande

Nadat leraar Nils van Grevenbroek eerst gestudeerd heeft aan het Rotterdamse Conservatorium geeft hij nu inmiddels al 8 jaar les. Dit doet hij aan twee muziekscholen in de omgeving van Rotterdam, en heeft inmiddels een goede naam opgebouwd als gitaarleraar voor zowel beginners dan wel voor gevorderden. Deze lessen geeft hij o.a aan de Popschool Ommoord en Muziekschool Vlaardingen. Toen het Nils duidelijk werd dat er in en om Rotterdam Nesselande nog wel ruimte was voor een goede gitaarschool besluit hij de stap te wagen en richt Gitaarles Nesselande op. Dit als goede aanvulling naast de al eerder opgerichte club de Jamstudio die beginnende bandjes begeleid en opneemt.

Harm Joling, Is werkzaam als kok geweest in verschillende bedrijven, Enthousiast en creatieve gitarist, oprichter Gitaarles Nesselande.

Gitaarschool Nesselande, Gitaarles Nesselande, Gitaarschool Capelle, Gitaarles Capelle, Gitaarschool Rotterdam, Gitaarles Rotterdam, Gitaarschool Schollevaar, Gitaarles Schollevaar, Gitaarschool Nieuwekerk, Gitaarles Nieuwekerk.