Links

The Stream

Drumles rotterdam

Robin Reijnaert

Gitaarschool Vlaardingen

Nick Boezaard

Maja Fiets Club

Tessa Nikopoulos

Jan Stroomer

Feedback

Musicstore

Wie zit er achter de Jamstudio?

Nadat leraar Nils van Grevenbroek eerst gestudeerd heeft aan het Rotterdamse Conservatorium geeft hij nu inmiddels al 8 jaar les. Dit doet hij aan twee muziekscholen in de omgeving van Rotterdam, en heeft inmiddels een goede naam opgebouwd als gitaarleraar voor zowel beginners dan wel voor gevorderden. Deze lessen geeft hij o.a aan de Popschool Ommoord en Muziekschool Vlaardingen. Toen het Nils duidelijk werd dat er in en om Rotterdam Nesselande nog wel ruimte was voor een goede gitaarschool besluit hij de stap te wagen en richt Gitaarles Nesselande op. Dit als goede aanvulling naast de al eerder opgerichte club de Jamstudio die beginnende bandjes begeleid en opneemt.

Iedereen is in staat om leuke geluidsopnamen te maken thuis en dat juichen wij ook toe! Maar het mixen van dit materiaal is lastiger dan men denkt. Wij hebben veel ervaring in onze studio om deze leuke opname tot een top opname te brengen.

Gitaarschool Nesselande, Gitaarles Nesselande, Gitaarschool Capelle, Gitaarles Capelle, Gitaarschool Rotterdam, Gitaarles Rotterdam, Gitaarschool Schollevaar, Gitaarles Schollevaar, Gitaarschool Nieuwekerk, Gitaarles Nieuwekerk.